Mircea Lucescu după decesul lui Nicolae Manea: Nu pot să cred, e prea repede

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, regretă decesul fostului jucător şi oficial rapidist Nicolae Manea, subliniind că spera într-o îmbunătăţire a stării de sănătate a acestuia.

345 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu după decesul lui Nicolae Manea: Nu pot să cred, e prea repede

Mircea Lucescu după decesul lui Nicolae Manea: Nu pot să cred, e prea repede (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu pot să cred! Ştiu că mai exista o speranţă. Vorbisem cu fiul lui, cu Florin, şi mi-a spus că e posibil să mai reziste câteva luni. Ştiam că este într-o situaţie grea, dar toţi speram că se poate ameliora starea lui. Ce rău îmi pare! Să te stingi în 2-3 luni... E prea repede!", a declarat Mircea Lucescu pentru ProSport.

Mircea Lucescu a adăugat că Nicolae a fost un partener excelent în perioada în care au colaborat la Rapid, când giuleştenii au câştigat Cupa României şi campionatul (1998/1999). "Îl cunosc de când eram jucători. Eu eram la Dinamo, el la Rapid. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa lui. Foarte devotat ca jucător şi foarte ataşat de tot ceea ce a însemnat Rapid. Pentru mine a fost un partener excelent în vremea când am fost la Rapid. Un băiat inteligent, cu foarte mult bun-simţ", a menţionat Lucescu.

Fostul jucător, antrenor şi oficial al clubului Rapid, Nicolae Manea, a încetat din viaţă, luni dimineaţă, la vârsta de 60 de ani, a anunţat gruparea giuleşteană.

Nicolae Manea a evoluat la Rapid în perioada 1973-1987, iar apoi a antrenat echipa giuleşteană în mai multe rânduri.

În ianuarie, Nicolae Manea a preluat funcţia de preşedinte al FC Rapid, pe care a ocupat-o până la 3 octombrie.

Înmormântarea lui Nicolae Manea va avea loc, miercuri, la cimitirul Străuleşti 2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici