Mircea Rednic, antrenor Dinamo: Am avut o primă repriză slabă, dar un punct e un punct

Dinamo a remizat, luni, scor 0-0, la Târgu Mureş, iar antrenorul Mircea Rednic a suţinut că, ţinând cont de evoluţia jucătorilor săi, este mulţumit de rezultatul înregistrat pe tabela de marcaj.

522 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic, antrenor Dinamo: Am avut o primă repriză slabă, dar un punct e un punct

Mircea Rednic, antrenor Dinamo: Am avut o primă repriză slabă, dar un punct e un punct (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

Dinamo a coborât pe locul patru după primele două etape din play-off, cu doar două puncte obţinute, însă Rednic speră că roş-albii să revină în lupt pentru titlu cu două victorii în următoarele două runde, cu Pandurii şi Astra, pe teren propriu.

"Normal că ne-am fi dorit să câştigăm, dar un punct e un punct, ţinând cont de cum a decurs jocul. Am avut o primă repriză slabă, dar pe fondul acestui joc slab am avut cea mai mare ocazie, prin Rotariu. Am avut o ocazie mare şi în repriza a doua şi puteam să câştigăm, dar ţinând cont de ultima fază... Ne-a lipsit Palic şi avem probleme la centrul terenului. E vorba de o problemă musculară şi nu am vrut să se agraveze. Adversarul ne-a pus probleme, a fost o altă echipă faţă de primul meci, cu Pandurii.

Romario şi Rotariu au avut acţiuni bune, dar e păcat că n-am adus mingi în faţa porţii. Şi jocul celor doi atacanţi a lăsat de dorit astăzi. E păcat pentru că am avut şi un om în plus, dar ne-am precipitat. Asta este. Acum trebuie să batem neapărat în meciul următor.Dacă nu ai un atacant în formă, care să facă diferenţa în faţă e foarte greu. Sunt alte meciuri acum şi astăzi am văzut un alt Târgu Mureş, parcă joacă cu mai multă ambiţie împotriva noastră.

Mi se pare cam puţin că am luat două puncte în două meciuri. Acum jucăm două meciuri acasă şi sper să luăm şase puncte. Avem o săptămână la dispoziţie şi sper să arătăm altfel", a declarat Mircea Rednic la finalul partidei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici