Mircea Rednic, suspendat o etapă de Comisia de Disciplină a LPF

Antrenorul Mircea Rednic, trimis în tribună de arbitrul Iulian Dima în minutul 77 al partidei echipei sale, CFR Cluj, cu ACS Poli Timişoara, a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi 360 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal.

147 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic, suspendat o etapă de Comisia de Disciplină a LPF

Mircea Rednic (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Tot pentru proteste la adresa deciziilor arbitrului, tehnicianul formaţiei Universitatea Cluj, Ionel Ganea, a primit o penalitate sportivă de 4.000 lei, informează site-ul oficial al LPF.

Alţi doi oficiali au fost de asemenea sancţionaţi în urma partidelor din cadrul etapei a II-a a Ligii I, Cătălin Popa (delegat FC Vaslui) şi Răzvan Negoiţă (masor Petrolul Ploieşti) au primit 4.000 de lei, respectiv o etapă de suspendare şi 320 de lei.

Eliminaţi de pe teren, următorii jucători au fost sancţionaţi astfel: Ciprian Deac (CFR Cluj) - 1 etapă de suspendare şi 1.000 de lei penalitate sportivă; Ousmane N'Doye (Săgeata Năvodari) - 1 etapă şi 1.000 de lei; Horia Popa (Corona Braşov) - 1 etapă şi 1.000 de lei, Adrian Borza (Universitatea Cluj) - 1 etapă şi 740 de lei; Cătălin Straton (FC Vaslui) - 1 etapă şi 740 de lei, Mario Felgueiras (CFR Cluj) - 1 etapă şi 740 de lei şi Florin Costea (CFR Cluj) - 1 etapă şi 740 de lei.

Având trei jucători eliminaţi în partida cu ACS Poli Timişoara, clubul FC CFR Cluj a primit o penalitate sportivă de 1.800 lei pentru comportament neregulamentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici