Mircea Sandu: A fost o campanie extrem de jignitoare la adresa mea

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, în cadrul Adunării Generale, că perioada în care cei cinci candidaţi s-au aflat în campanie electorală a fost una extrem de jignitoare la adresa sa.

177 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: A fost o campanie extrem de jignitoare la adresa mea

Mircea Sandu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"A fost o perioadă de campanie extrem de jignitoare la adresa mea, chiar sunt surprins. Sorin (n.r. - Răducanu) n-are nicio treabă, ne cunoaştem de mult timp, mă face dictator, dar nu sunt. Noi rămânem aceiaşi, nicio problemă. Cu Marcel (n.r - Puşcaş) am jucat fotbal. Normal trebuie să ne respectăm mai mult decât am făcut-o până acum. E un om care pentru copii şi juniori chiar a făcut multe lucruri. Pe Vasile Avram toată lumea îl cunoaşte. Eu am spus un singur lucru despre el, nu aş candida doar pentru că am doi copii arbitri, punct. Cu Gică Chivorchian am fost la Sportul Studenţesc, deci ne cunoaştem de 40 şi ceva de ani", a spus Sandu.

Despre Răzvan Burleanu, Mircea Sandu a afirmat că acesta are tupeu de politician, însă la conducerea fotbalului mai este nevoie de ceva în plus. "Pe domnul Burleanu, din păcate pentru dânsul, care nu a jucat fotbal, îl ştiu foarte bine pe taică-su care a jucat peste 350 de meciuri în Liga I, a fost un jucător exponenţial al Ligii I. Are verb bun, are tupeu de politicianist, dar la fotbal mai trebuie şi altceva. Domnilor candidaţi, vă rog să nu vă atacaţi între voi. Dacă vă atacaţi, vă iau microfonul", a completat Sandu.

Cei cinci candidaţi la şefia FRF îşi prezintă programele, fiecare având la dispoziţie câte zece minute.

La Adunarea Generală a FRF se află 174 de membri afiliaţi din 224, aceştia urmând să voteze noul preşedinte al forului dintre Gheorghe Chivorchian, Vasile Avram, Marcel Puşcaş, Răzvan Burleanu şi Sorin Răducanu.

Fostul fotbalist Gheorghe Popescu, candidat la şefia Federaţiei Române de Fotbal, a fost condamnat definitiv, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

În urma condamnării în dosarul transferurilor, Gheorghe Popescu nu mai poate candida la funcţia de preşedinte al FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici