Mircea Sandu: Cât a fost prezentă în CEx UEFA, România a obţinut ce a obţinut, de acum încolo se va vedea

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, al cărui mandat în Comitetul Executiv al UEFA se încheie în acest an, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că a apărat foarte tare interesele fotbalului românesc şi a menţionat că nu ştie de ce România nu a avut un alt candidat pentru alegerile din 24 martie.

181 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Cât a fost prezentă în CEx UEFA, România a obţinut ce a obţinut, de acum încolo se va vedea

Mircea Sandu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Veţi vedea pe parcurs ce se va întâmpla. Eu pot spune că atât timp cât am reprezentat România la UEFA, am apărat foarte tare interesele fotbalului românesc, vezi cazurile Steaua, CE de tineret, finala Europa League şi turneul final al CE-2020. Acum, primul chix deja s-a dat, pentru că la CE de futsal din 2018 a câştigat Slovenia. Asta e, invidia şi prostia nu pot fi plătite, veţi trage concluziile peste un an sau doi. Cât timp a fost prezentă în CEx al UEFA, România a obţinut ce a obţinut, de acum încolo se va vedea. După 23 de ani de activitate în cadrul UEFA, nivelul meu de relaţii era cel mai ridicat. De acum nu ştiu ce va fi. Nu ştiu de ce România nu a avut un candidat, de ce nu s-a propus noul preşedinte (n.r. - preşedintele FRF, Răzvan Burleanu)? Pentru că spunea Chivorchian că Burleanu e mai cunoscut ca mine la UEFA", a declarat Sandu pentru MEDIAFAX.

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, nu mai figurează printre candidaţii pentru un nou loc în Comitetul Executiv al UEFA la alegerile programate la Viena, la 24 martie, astfel că România nu va mai avea un reprezentant în acest for pentru prima oară din 2007. Mandatul lui Mircea Sandu expiră în martie, iar FRF nu a făcut o altă propunere pentru un loc în Comitetul Executiv.

Mircea Sandu a fost membru în Comitetul Executiv al UEFA din 2007, el fiind reales pentru un al doilea mandat în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici