Mirel Rădoi, despre nemulţumirea clubului Al Hilal la adresa lui Răzvan Lucescu: Nu e nimic adevărat

Răzvan Lucescu a ajuns cu gruparea din Arabia Saudită, Al Hilal, până în finala Ligii Campionilor Asiei şi este pe primul loc în campionatul intern, dar presa a scris că situaţia tehnicianului român pe banca saudiţilor nu este una prea fericită.

232 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi, despre nemulţumirea clubului Al Hilal la adresa lui Răzvan Lucescu: Nu e nimic adevărat

Mirel Rădoi, despre nemulţumirea clubului Al Hilal la adresa lui Răzvan Lucescu: Nu e nimic adevărat

S-a scris că cei din conducere ar fi nemulţumiţi de faptul că formaţia nu a mai reuşit să câştige în ultimele trei etape de campionat.

Cu toate acestea, selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Mirel Rădoi, a clarificat lucrurile în ceea ce priveşte situaţia lui Răzvan Lucescu la Al Hilal.

"Sunt anumite articole care apar, dar eu tin legatura cu cei din club si nu este nimic adevarat. Sunt multumiti, chiar au zis ca au un staff cum nu au mai avut de pe vremea lui Cosmin Olaroiu. Sunt pregatiti toti, foarte implicati, petrec foarte multe ore la stadion. Am avut si eu oferte din acea zona, dar am apucat sa vorbesc cu cei din Federatie, le-am promis. Si daca va fi sa plec, voi pleca pentru ca sunt lucruri care nu imi plac nu pentru ca as avea vreo oferta", a declarat Mirel Radoi la ProX.

Mirel Radoi a fost jucător la Al Hilal în perioada 2009-2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici