Moldovan: Din moment ce a fost votat de creditori, planul de reorganizare va trece şi la tribunal

Antrenorul formaţiei Rapid, Viorel Moldovan, a declarat că nu are emoţii în ceea ce priveşte planul de reorganizare al clubului, precizând că, din moment ce acesta a fost votat de Adunarea Generală a creditorilor, va fi confirmat, vineri, şi de Tribunalul Bucureşti.

71 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Din moment ce a fost votat de creditori, planul de reorganizare va trece şi la tribunal

Antrenorul formaţiei Rapid, Viorel Moldovan (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Nu am emoţii pentru mâine (n.r. - când are loc termenul pentru confirmarea planului de reorganizare a SC FC Rapid SA în cadrul procesului de insolvenţă). Din moment ce planul de reorganizare a fost votat de creditori eu cred că va trece şi la tribunal. Eu am mare încredere. Sunt deja semnale pozitive vizavi de unii oameni (n.r. - de afaceri) care s-au arătat interesaţi să vină lângă Rapid. Şi cred eu că uşor-uşor vom intra pe o cale normală din punct de vedere financiar. Eu am încredere că lucrurile se vor rezolva. Iar jucătorilor le-am spus să facă abstracţie de ce se întâmplă la tribunal, să nu îi intereseze ce se întâmplă acolo. Ei trebuie să se antreneze şi să fie psihic pregătiţi pentru meciurile noastre", a spus, joi, Moldovan.

El a menţionat că obiectivul formaţiei sale este câştigarea a 15 puncte în următoarele cinci partide din Liga a II-a. "Urmează să jucăm cinci meciuri în următoarea lună şi obiectivul nostru este câştigarea a 15 puncte. E important pentru a avea o vacanţă de iarnă liniştită", a precizat tehnicianul.

Atacantul Daniel Pancu a declarat că jucătorii rapidişti ştiu mai bine acum ce înseamnă Liga a II-a şi sunt mai pregătiţi pentru retur. "Cred că suntem mai pregătiţi, ne-am dat seama cu ce se mănâncă Liga a II-a. Cunoaştem destul de bine adversarii, ştim la ce să ne aşteptăm. Pe lângă toate astea, dacă se rezolvă şi problemele financiare zic eu că putem avea speranţe pentru un viitor mai bun", a menţionat Pancu.

Fundaşul Marius Constantin, prezent, joi după-amiază, la baza sportivă Pro Rapid, ar putea fi util grupării giuleştene, este de părere Pancu. "Marius Constantin este cel mai mare risipitor de talent din fotbalul românesc. Chiar l-am întrebat acum câţi ani are, pentru că nu mai ştiam. Mi-a spus că 28. Şi i-am zis că dacă mai îmi dă mie Dumnezeu acum 28 de ani ajung la Milan în doi ani. Sper să fi înţeles ceva din asta. Cam e momentul să îi vină mintea, pentru că încă e pe drum acum", a afirmat Daniel Pancu.

În altă ordine de idei, fostul portar al FC Rapid, Vasile Niculae, în prezent manager în industria hotelieră din Qatar, a anunţat că va dona mingi şi câte un rând de echipament pentru copii de la cele cinci grupe de juniori ale clubului giuleştean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici