Moment istoric. După 41 de ani, Wolverhampton învinge Man United pe Old Trafford

Manchester United a pierdut pentru prima dată în Premier League sub comanda antrenorului interimar Ralf Rangnick, de data aceasta chiar pe Old Trafford, Joao Moutinho marcând pe final de meci şi aducând victoria lui Wolverhampton Wanderers cu 1-0, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 21.

667 afișări
Imaginea articolului Moment istoric. După 41 de ani, Wolverhampton învinge Man United pe Old Trafford

Sursa foto: hepta.ro

Moutinho a înscris dintr-un semivoleu, în minutul 82, după ce centrarea lui Adama Traore a fost defectuos respinsă de Phil Jones, aflat la prima apariţie pentru gazde după 707 zile.

A fost o victorie meritată pentru Wolves, care a dominat prima repriză şi a lovit şi bara în finalul partidei din lovitura liberă executată de Romain Saiss.

Gazdele au făcut o demonstraţie de fotbal dezamăgitoare pentru fanii lui United, nereuşind să creeze ocazii consistente de joc până la intrarea lui Bruno Fernandes, la mijlocul reprizei a doua.

Mijlocaşul portughez a lovit bara transversală în minutul 68, înainte ca golul lui Cristiano Ronaldo să fie anulat, la scurt timp după aceea, pe motiv de offiside.

Jose Sa a salvat cele 3 puncte pentru oaspeţi cu o paradă spectaculoasă, în ultimele secunde de joc, când a parat lovitura liberă a lui Fernandes, asigurând prima victorie a lui Wolves pe Old Trafford, în campionat, din 1980.

United rămâne pe locul şapte, în timp ce Wolves se află acum la trei puncte şi la un loc în spatele „diavolilor”, pe locul opt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici