Momente amuzante cu Emmanuel Eboue: Cum s-a comportat jucătorul în timpul unui interviu - VIDEO

Fundaşul ivorian Emmanuel Eboue, component al formaţiei turce Galatasaray Istanbul, a fost protagonistul unor scene amuzante în timp ce un jurnalist încerca să îl intervieveze.

897 afișări
Imaginea articolului Momente amuzante cu Emmanuel Eboue: Cum s-a comportat jucătorul în timpul unui interviu - VIDEO

Momente amuzante cu Emmanuel Eboue: Cum s-a comportat jucătorul în timpul unui interviu

Jurnalistul aştepta să fie anunţat în cască momentul în care intră în direct, iar Eboue, probabil plictisit, s-a gândit să facă o glumă cu ziaristul: i-a atins casca din ureche.

După ce Eboue, care a evoluat în Anglia, i-a răspuns într-o engleză greu de descifrat la o întrebare jurnalistului, a plecat, dar nu înainte de a mai face o glumă cu ziaristul: de data aceasta i-a suflat în ureche.

Clipul a strâns nu mai puţin de 57.000 de vizualizări pe YouTube până acum, părând apreciat de cei care l-au văzut: a adunat 182 de "Like-uri" şi numai 2 "Dislike-uri".

Emmanuel Eboue este internaţional ivorian şi a evoluat din 2005 până în 2011 la Arsenal Londra.

În 2006, Eboue a jucat în finala Ligii Campionilor cu Arsenal, echipa engleză fiind învinsă de Barcelona cu scorul de 2-1.

Din 2011, Emmanuel Eboue evoluează la Galatasaray Istanbul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici