Morariu: Oltchim reprezintă cel mai bun exemplu pentru necesitatea investiţiei private în sport

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Octavian Morariu, a declarat, joi, că formaţia de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, care va juca finala Ligii Campionilor, reprezintă cel mai bun exemplu pentru necesitatea investiţiilor private în sportul românesc.

Urmărește
25 afișări
Imaginea articolului Morariu: Oltchim reprezintă cel mai bun exemplu pentru necesitatea investiţiei private în sport

Morariu: Oltchim reprezintă cel mai bun exemplu pentru necesitatea investiţiei private în sport (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Sportul a devenit, de mai multă vreme, eminamente profesionist. Pentru a avea rezultate trebuie să investeşti. Cel mai bun exemplu este performanţa echipei Oltchim, care are în spate o susţinere financiară foarte puternică, iar aşa au apărut şi rezultatele. Pentru sponsori şi investitori situaţia de acolo este una evident favorabilă", a precizat Morariu.

Formaţia Oltchim Râmnicu Vâlcea va juca în finala Ligii Campionilor împotriva formaţiei daneze Viborg. Partida tur a finalei Ligii Campionilor va avea loc în 8 mai, de la ora 17.15, în Danemarca, iar cea retur, la Bucureşti, la Sala "Ioan Kunst Ghermănescu", în 15 mai, de la ora 20.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici