Moraru: Nu merită să investeşti în fotbal din cauza arbitrajului

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, miercuri seară, că nu se merită să investeşti în fotbal din cauza arbitrajului, după meciul cu ASA Târgu Mureş, scor 1-2, din etapa a XXV-a a Ligii I.

179 afișări
Imaginea articolului Moraru: Nu merită să investeşti în fotbal din cauza arbitrajului

Moraru: Nu merită să investeşti în fotbal din cauza arbitrajului (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Sunt puţin supărat, sper ca arbitrul Balaj să meargă puţin la spital să vadă starea lui Oriol. Nu am alte veşti, dar mi s-a transmis că este destul de gravă starea lui. Dar nu asta este cel mai important. Cel mai important este faptul că nu se merită să investeţi în fotbal şi asta a spus şi domnul Massone", a declarat Moraru.

Patronul grupării Ceahlăul Piatra Neamţ, Angelo Massone, a declarat, duminică, la finalul meciului cu FC Viitorul, scor 1-2, că echipa sa a fost dezavantajată de arbitraj apreciind că a fost "hoţie pe faţă".

Echipa Rapid a fost învinsă, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), de formaţia ASA Târgu Mureş, într-un meci contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I. Pentru Rapid a marcat Săpunaru, în minutul 89, iar pentru ASA au înscris Hora '70 şi Manolov '77. Meciul a fost întrerupt aproximativ patru minute, în minutul 60, din cauza unui incident izbucnit după ce centralul Cristian Balaj nu a sancţionat o lovitură cu cotul în faţă al lui Feussi asupra lui Edu Oriol. Mijlocaşul spaniol a părăsit terenul plin de sânge fiind înlocuit de Benson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici