Moş Crăciun, în alb-albastru la juniorii de la Universitatea Craiova

  • Moş Crăciun a mers să le dea cadouri juniorilor de la Universitatea Craiova
  • Moş Crăciun s-a îmbrăcat special în alb şi albastru
  • Unul dintre juniori a cântat la pian imnul Craiovei
114 afișări
Imaginea articolului Moş Crăciun, în alb-albastru la juniorii de la Universitatea Craiova

La Craiova, Moş Crăciun a venit să îi viziteze pe juniorii „Ştiinţei”, îmbrăcat în culorile clubului.

Puştii de la Universitatea Craiova s-au bucurat că Moşul a venit special să îi viziteze. I-au cântat la pian, la chitară şi i-au recitat poezii.

„Acum sunt puţin trist că nu mai e ca în ceilalţi ani, când veneau copiii, îi aşezam pe genunchi, îmi spuneau poezii, îi simţeam cum tremură, îi simţeam cum se uită la barba mea şi mă mângâiau. Alţii mă trăgeau de barbă”, îşi aminteşte Moş Crăciun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici