Mourinho a infirmat zvonurile conform cărora ar prelua naţionala Ghanei pentru Cupa Mondială

Tehnicianul portughez al echipei Internazionale Milano, Jose Mourinho, a negat, luni, zvonurile conform cărora ar urma să preia funcţia de selecţioner al reprezentivei Ghanei pentru turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud, informează agenţia Calciomercato

10 afișări
Imaginea articolului Mourinho a infirmat zvonurile conform cărora ar prelua naţionala Ghanei pentru Cupa Mondială

Mourinho a infirmat zvonurile conform cărora ar prelua naţionala Ghanei pentru Cupa Mondială (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După ultimul meci al sezonului cu Inter Milano voi pleca în vacanţă. Orice altă informaţie cu privire la participarea mea la Cupa Mondială este falsă", se arată într-un comunicat al antrenorului portughez, publicat pe site-ul oficial al Federaţiei Ghaneze de Fotbal.

Jose Mourinho, în vârstă de 47 de ani, are posibilitatea, în acest sezon, să câştige trei trofee cu Internazionale Milano: Liga Campionilor, campionatul şi Cupa Italiei.

Ghana a fost repartizată în grupa D la turneul final al Cupei Mondiale, alături de formaţiile Germaniei, Australiei şi Serbiei.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici