Mourinho: Asta este viaţa, nu poţi câştiga de fiecare dată

Tehnicianul Jose Mourinho s-a declarat dezamăgit de eliminarea formaţiei Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor, afirmând că jucătorii săi au evoluat foarte bine în returul cu Borussia Dortmund.

394 afișări
Imaginea articolului Mourinho: Asta este viaţa, nu poţi câştiga de fiecare dată

Jose Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este o dezamăgire în ceea ce priveşte primul meci. Acum am făcut o partidă bună. Am avut ocazii, suntem mai buni ca ei. Asta este viaţa, nu poţi câştiga de fiecare dată. Am câştigat de două ori Liga Campionilor, mi-ar fi plăcut să o câştig şi pe a treia. În ceea ce priveşte viitorul meu, nimic nu s-a decis", a declarat Jose Mourinho la BeInsport.

De cealaltă parte, mijlocaşul echipei Borussia Dortmund, Kevin Grosskreutz, a declarat, marţi seară, că încă nu poate să creadă că va juca finala Ligii Campionilor, după ce nemţii au reuşit să elimine Real Madrid în semifinalele competiţiei.

"Au pus multă presiune pe final prin cele două goluri marcate. Noi am demonstrat însă că suntem o echipă mare şi că merităm să ne calificăm. Nu-mi vine să cred că vom juca finala. Mai întâi vom savura această calificare, iar de mâine ne gândim la finală", a declarat Grosskreutz.

Formaţia germană Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor pentru a doua oară în istorie, după ce a trecut, cu scorul general de 4-3, de echipa spaniolă Real Madrid, în semifinalele competiţiei. Marţi, pe arena Santiago Bernabeu, Real s-a impus, scor 2-0, prin golurile marcate de Benzema, în minutul 83, şi Ramos '88. În prima manşă, Borussia Dortmund a câştigat, pe teren propriu, cu scorul de 4-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici