Mourinho, despre înfrângerea echipei Chelsea: Nu sunt şocat, uneori câştigi, alteori pierzi

Tehnicianul formaţiei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a declarat, miercuri seară, că nu este şocat de faptul că echipa sa a pierdut meciul cu FC Basel, scor 1-2, în grupa E a Ligii Campionilor, din care face parte şi Steaua.

445 afișări
Imaginea articolului Mourinho, despre înfrângerea echipei Chelsea: Nu sunt şocat, uneori câştigi, alteori pierzi

Jose Mourinho (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Nu sunt şocat. Uneori câştigi, alteori pierzi. Aceasta este realitatea. Evident că nu sunt mulţumit. Am făcut un pas înapoi în vederea calificării. Mai avem cinci meciuri pentru a termina în primele două. FC Basel a jucat foarte bine. Ne-au egalat când noi evoluam foarte bine, iar apoi ne-au pedepsit definitiv. Jucătorii trebuie să se bată pentru a evolua, nu există unul singur care pierde meciul. Eu, managerul, sunt responsabil de tot. Mai ales după un rezultat prost. În momentele bune vreau ca toată lumea să se distreze, în cele proaste, vreau ca toată lumea să rămână calmă. Mâine nu va exista vreun surâs pe chipul meu, dar voi munci de la 7.00 dimineaţa pentru cele trei puncte cu Fulham", a spus Mourinho.

Tehnicianul formaţiei FC Basel, Murat Yakin, şi-a felicitat jucătorii: "Nu am venit aici să ne apărăm. Este minunat că am reuşit să câştigăm, mai ales că am fost conduşi cu 1-0".

Echipa engleză Chelsea Londra a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), de formaţia elveţiană FC Basel, în prima etapă a grupei E a Ligii Campionilor. Tot în grupa E, Steaua a fost învinsă, în deplasare, de Schalke 04, scor 0-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici