Mourinho despre Wenger: Este un specialist în eşecuri

Managerul echipei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a declarat despre tehnicianul echipei rivale Arsenal Londra, Arsene Wenger, că este un "specialist în eşecuri".

105 afișări
Imaginea articolului Mourinho despre Wenger: Este un specialist în eşecuri

Arsene Wenger (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mourinho a dorit să-i răspundă astfel francezului, după ce acesta s-a plâns că alţi manageri din Premier League minimizează şansele echipelor lor la titlu, deoarece "se tem de eşec", informează bbc.co.uk.

"El (n.r. - Wenger) este un specialist în eşecuri. Eu nu. Aşa că are dreptate când spune că mi-e frică de eşecuri pentru că eu nu greşesc de multe ori", a spus Mourinho.

Sub conducerea tehnică a lui Wenger, Arsenal nu a mai câştigat niciun trofeu din 2005, iar Mourinho nu a scăpat ocazia de a îl taxa pe francez: "Opt ani fără niciun trofeu, acesta este un eşec".

După 26 de etape, Chelsea conduce în clasamentul Premier League, cu 57 de puncte, unul avans faţă de Arsenal.

Mourinho a câştigat titlul în patru ţări, Portugalia (FC Porto), Spania (Real Madrid), Italia (Inter) şi Anglia, în ultima ţară cu Chelsea, în 2005 şi 2006. El are în palmares trofeul Ligii Campionilor cu FC Porto (2004) şi cu Inter Milano (2010).

Nu este prima dată când portughezul îl critică pe Wenger. În octombrie 2005, Mourinho l-a făcut "voyeur" pe francez. "Îi place să se uite la alţii. Sunt unii care, atunci când stau acasă, se uită ce întâmplă în alte familii prin lunetă. El vorbeşte, vorbeşte, vorbeşte despre Chelsea", a spus Mourinho atunci, referindu-se la faptul că Wenger punea în discuţie faptul că gruparea rivală cheltuia sume exorbitante pe transferuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici