Mourinho nu va fi prezent la gala de decernare a Balonului de Aur

Tehnicianul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat că nu va participa la gala de decernare a Balonului de Aur, ce va avea loc, luni, la Zurich, deoarece trebuie să pregătească un meci din Cupa Spaniei, cu Celta Vigo, programat la două zile după eveniment.

168 afișări
Imaginea articolului Mourinho nu va fi prezent la gala de decernare a Balonului de Aur

Mourinho nu va fi prezent la gala de decernare a Balonului de Aur (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu voi merge la gală. Avem un meci de Cupă important, miercuri, trebuie să muncesc", a spus Mourinho, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

Trei jucători se află în cursa pentru obţinerea Balonului de Aur 2012: Cristiano Ronaldo de la Real Madrid şi Lionel Messi şi Andres Iniesta de la FC Barcelona.

Jose Mourinho este nominalizat pentru titlul de cel mai bun antrenor al anului 2012, alături de selecţionerul Spaniei, Vicente Del Bosque, şi de fostul tehnician al FC Barcelona, Pep Guardiola.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici