Mourinho: Pentru Inter finala Ligii Campionilor este un vis, pentru FC Barcelona este o obsesie

Antrenorul Jose Mourinho a declarat marţi seară că pentru Internazionale Milano finala Ligii Campionilor este un vis, în timp ce pentru adversara din semifinale, FC Barcelona, este o obsesie, deoarece ultimul act al competiţiei va avea loc pe arena Santiago Bernabeu a echipei Real Madrid.

25 afișări
Imaginea articolului Mourinho: Pentru Inter finala Ligii Campionilor este un vis, pentru FC Barcelona este o obsesie

Mourinho: Pentru Inter finala Ligii Campionilor este un vis, pentru FC Barcelona este o obsesie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu este o finală, aşa cum am tot auzit că se spune. Este o semifinală. Pentru noi, calificarea în finală ar fi un vis, indiferent că se joacă la Madrid sau Londra. Însă pentru FC Barcelona este o obsesie, dearece este anti-Real", a afirmat Mourinho.

"În 1997, când eram la FC Barcelona ca traducător pentru Bobby Robson, am trăit finala Cupei Spaniei, când am jucat cu Betis la Madrid. Suporterii catalani au sărbătorit victoria ca şi cum ar fi câştigat Cupa Mondială. Drapele catalane în terenul Madridului, imnul Barcelonei la difuzoarele de pe Santiago Bernabeu, toate astea...Imaginaţi-vă acum, cu Liga Campionilor în joc. Din această cauză spun că pentru noi este un vis, pentru că de peste 40 de ani Inter nu a mai câştigat un trofeu european, însă pentru ei este o obsesie", a adăugat Mourinho.

Mourinho a menţionat că FC Barcelona poate întoarce rezultatul de 3-1 din tur, însă nu ar face o dramă din acest lucru. "Nu este un război, este un meci de fotbal, nu este o tragedie. O revenire de acest gen ar face o echipă de nivel înalt", a afirmat Mourinho, care a menţionat că nu se teme de arbitraj.

Meciul FC Barcelona - Internazionale Milano are loc în această seară, de la ora 21.45, în manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor şi începe de la scorul de 3-1 pentru italieni. Românul Cristian Chivu face parte din lotul Interului pentru acest meci.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici