Mulţescu: Am acceptat imediat provocarea de a reveni acasă

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu, care a semnat un contract cu FC Dinamo pentru o perioadă de un an, cu drept de prelungire pentru încă un sezon, a declarat că a acceptat imediat provocarea de a reveni "acasă", aflându-se la al patrulea mandat ca antrenor la formaţia "alb-roşie".

115 afișări
Imaginea articolului Mulţescu: Am acceptat imediat provocarea de a reveni acasă

Gherghe Mulţescu

"Dinamo reprezintă o mare parte din viaţa mea şi am acceptat imediat provocarea de a reveni acasă după 5 ani. Sunt foarte încrezător că vom forma o echipa competitivă în fotbalul românesc! Filozofia mea de tehnician este jocul ofensiv, o caracteristică de bază a marilor echipe pe care Dinamo le-a avut de-a lungul istoriei. Ca antrenor, încep al patrulea mandat la Dinamo, dacă ţinem cont şi de sezonul 1984-1985, când am fost secundul lui Cornel Dinu. Sper să desăvârşesc tot ce s-a încercat în ultimul timp: întinerirea lotului, reconsiderarea jocului dinamic, reconstrucţia acestei echipe. Împreună cu toţi dinamoviştii, suporteri din toată ţara, jucători, antrenori, conducători, trebuie să readucem echipa în fruntea clasamentului", a declarat Gheorghe Mulţescu pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro, după semnarea contractului cu FC Dinamo.

Gheorghe Mulţescu îi va avea ca antrenori secunzi pe Yuksel Yesilova şi Daniel Timofte, antrenor cu portarii fiind fiul tehnicianului, Cătălin Mulţescu.

Reunirea lotului dinamovist va avea loc la 17 iunie, o zi mai târziu fiind programată vizita medicală.

În perioada 21-29 iunie, Dinamo are programat un stagiu de pregătire centralizată în Poiana Braşov, urmând ca în intervalul 1-13 iulie să efectueze un turneu de pregătire în Anglia.

Fost fotbalist la Jiul şi Dinamo, Mulţescu, 61 de ani, a mai antrenat în Şoseaua Ştefan cel Mare în ediţiile de campionat 1990/1991 şi 2007/2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici