Mulţescu susţine că a fost înjurat de Andrei Cristea

Antrenorul FC Dinamo, Gheorghe Mulţescu, a declarat, luni, într-o emisiune televizată, că a fost înjurat de atacantul Andrei Cristea după un meci amical, dar a menţionat că îl înţelege pe jucător, pentru că acumulase o stare de frustare deoarece nu reuşea să se transfere la altă formaţie.

146 afișări
Imaginea articolului Mulţescu susţine că a fost înjurat de Andrei Cristea

Andrei Cristea (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Nu l-am jucat la un meci unde voia el să joace şi am făcut antrenament suplimentar cu el şi a scăpat, aşa, în barbă... Am auzit, dar m-am făcut că nu aud. Aşa, estompate (n.r. - injurăturile), în pumn... Nu spre mine, dar ştiam că mie îmi era adresată. O chestie măruntă şi neimportantă. E normal, îl simţeam că vrea să joace, să facă transfer, nu s-a materializat... Se mai întâmplă chestii d-astea, e o supapă de refulare, nu trebuie să facem mare caz", a spus Mulţescu la DigiSport, infirmând faptul că fotbalistul ar fi sărit la bătaie.

Tehnicianul a afirmat că este surprinzător pentru el transferul portarului Cristian Bălgrădean la Standard Liege, tranzacţie despre care a spus că s-a făcut "în minutul 90".

"Bălgrădean are posbilitatea să joace în străinătate şi să câştige mai bine. Este o surpriză, pentru că nu mă aşteptam să mai plece. Ştiam la început că sunt oferte pentru el, dar nu mai fusese nicio discuţie de genul ăsta şi ne făcusem planuri pentru începerea campionatului. Oferta pentru Bălgrădean a venit în minutul 90. Dar avem soluţii, este vorba de un jucător ungur pe care l-am avut în pregătiri vreo zece zile, ne-a plăcut. Era atunci în discuţie plecare lui Bălgrădean, dar a căzut pentru moment. Pe el aş vrea să-l luăm. Este liber acum, a jucat şi în Belgia, în Cipru, în Ungaria. Îl cheamă Kovacs (n.r. - Zoltan Kovacs)", a declarat antrenorul dinamovist.

Atacanţii Duşan Savici (Macedonia) şi Ramon Cardozo (Paraguay), mijlocaşul Elton (Brazilia) şi Valentin Balint sunt jucători aproape de a fi înregimentaţi în lotul echipei Dinamo, a adăugat Mulţescu.

"Am dus un copil de-al nostru, care se dusese să joace la Corona, dar nu s-au înţeles, este vorba de Balint. Au mai venit trei jucători străini, dar aşteptăm rezultatul vizitei medicale. Elton, un brazilian pe postul de mijlocaş central, Savici, al doilea vârf, şi Cardozo, vârf împins. Despre Elton ştim sigur că nu are nicio problemă. Savici are un joc asemănător cu cel al lui Gică Hagi, păstrând proporţiile bineînţeles", a mai spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici