Munteanu: Aştept o altă atitudine de la jucătorii mei la meciul cu FC Braşov

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat, vineri, că se aşteaptă ca jucătorii formaţiei Oţelul Galaţi să aibă o altă atitudine la meciul cu FC Braşov, faţă de cea de la partida pierdută, etapa precedentă, cu Universitatea Cluj.

8 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Aştept o altă atitudine de la jucătorii mei la meciul cu FC Braşov

Munteanu: Aştept o altă atitudine de la jucătorii mei la meciul cu FC Braşov (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Va fi foarte greu să câştigăm în faţa Braşovului. Va fi foarte greu, aşa cum a fost şi la celelalte jocuri de până acum. Braşovul, în ciuda faptului că a pierdut câţiva jucători faţă de sezonul trecut, a început foarte bine campionatul. Îmi doresc de la jucătorii mei o cu totul altă atitudine faţă de cea de la Cluj, din etapa precedentă", a declarat antrenorul Dorinel Munteanu.

Tehnicianul Oţelului nu îi va putea folosi duminică pe Giurgiu şi Ochiroşii, ambii accidentaţi, dar nici pe Borbely, suspendat. "Din păcate avem trei indisponibilităţi. Fiecare jucător primeşte o şansă, a venit momentul ca cei care vor intra să profite de această şansă. Sper ca ei să aibă o evoluţie care să ajute echipa, de asta fac parte din lotul nostru", a spus Munteanu.

Partida dintre Oţelul şi FC Braşov, contând pentru etapa a VI-a a Ligii I, se va disputa duminică la Galaţi, de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici