Munteanu: Toată lumea îşi doreşte să câştige cu Oţelul

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorintel Munteanu, a declarat, vineri, că meciul din prima etapă a Ligii I, în compania Petrolului Ploieşti, va fi dificil pentru că toate formaţiile vor dori să câştige partida împotriva campioanei en-titre.

137 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Toată lumea îşi doreşte să câştige cu Oţelul

Munteanu: Toată lumea îşi doreşte să câştige cu Oţelul (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Vom avea cu Petrolul un meci deosebit de greu pentru că entuziasmul celor de la Ploiesti este foarte mare, la fel ca şi dorinţa lor de a nu pierde în faţa noastră. Noi suntem pregătiţi atât pentru primul joc oficial din campionat cât şi pentru întreg sezonul care va fi mult mai dificil decât cel precedent. Toată lumea îşi doreşte să câştige cu Oţelul, iar Vivi (n.r. - antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Valeriu Răchită) este un antrenor ambiţios, au o echipă bună cu un lot echilibrat valoric, dar vom vedea la ora jocului dacă sunt marţieni sau nu", a spus Munteanu.

Tehnicianul Oţelului a menţionat că îşi mai doreşte un mijlocaş central pentru a-şi completa lotul. "Lotul este aproape definitivat, mai avem nevoie de un mijlocaş central care probabil va veni în curând, dar şi aşa dispun de 26 de jucători cu care vom aborda campionatul. Cele mai bune echipe vor fi cele care vor demonstra pe teren, nu cele cu tradiţie sau cele care au făcut cele mai multe transferuri. Obiectivul nostru este să facem mai multe puncte decât anul trecut, aşa că ne aşteptăm la o luptă grea, cu meciuri dificile", a mai spus Munteanu.

Oţelul Galaţi întâlneşte, luni, de la ora 21.30, în deplasare, formaţia Petrolul Ploieşti, în prima etapă a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici