Mureşan: Ne înscriem foarte serios în cursa pentru event şi în sezonul viitor

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, miercuri, după ce gruparea ardeleană a câştigat Cupa României, învingând FC Vaslui, scor 5-4, după penaltiuri, că formaţia clujeană se înscrie deja în lupta pentru event şi pentru sezonul viitor.

12 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Ne înscriem foarte serios în cursa pentru event şi în sezonul viitor

Mureşan: Ne înscriem foarte serios în cursa pentru event şi în sezonul viitor (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Este o adevărată performaţă. Nu ştiu cine a mai câştigat în trei ani şase trofee cum am reuşit noi. Am reuşit în acest sezon eventul şi ne înscriem foarte serios de pe acum şi pentru eventul «Cupă-Campionat» de sezonul următor. Nici noi nu am fi crezut că reuşim aceste performanţe la început, când am demarat acest proiect. Avem un nucleu cu care putem face performanţă trei-patru ani a de acum înainte", a precizat conducătorul echipei clujene.

Mureşan a adăugat că nu are nicio importanţă că FC Vaslui a fost echipa care a dominat finala Cupei României, deoarece "fotbalul se joacă pe goluri, nu pe posesie".

Oficialul clujean s-a arătat deranjat de terenul pe care s-a disputat finala Cupei României. "Un lucru pe care am să-l reproşez după această finală este că nu trebuia să se joace pe un asemenea gazon. Sunt foarte nemulţumit că federaţia a ales ca finala să se joace pe un asemenea teren. În ultima perioadă noi am jucat două meciuri în mocirlă, unul la Piatra Neamţ şi acum la Iaşi", a spus Mureşan.

Preşedintele campionaei României a negat zvonurile că echipa clujeană ar fi interesată de atacantul echipei vasluiene, Wesley: "Sunt doar zvonuri, noi nu am vorbit cu Wesley. Nu s-a pus problema, noi avem proiectele noastre legate de jucători".

La rândul său, atacantul Cristian Bud a precizat că este fericit că a reuşit să câştige şi Cupa României şi campionatul la primul sezon cu echipa clujeană: "Mă bucur că am reuşit să facem eventul şi sper să izbutit acest lucru şi în sezonul viitor. Am fost adus să ajut echipă cât se poate de mult şi dau tot ce pot să fac asta".

Campioana României, CFR Cluj, a câştigat trofeul Cupei României pentru al treilea an consecutiv şi al doilea event în trei ani, după ce a învins, miercuri, în finala competiţiei, disputată la Iaşi, formaţia FC Vaslui, cu scorul de 5-4, după executarea loviturilor de departajare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici