Mutu: Nu vin la Ajaccio ca o vedetă

Atacantul Adrian Mutu a declarat că nu a venit la Ajaccio ca o vedetă şi nu vrea să se facă vreo diferenţă între el şi ceilalţi jucători.

221 afișări
Imaginea articolului Mutu: Nu vin la Ajaccio ca o vedetă

Mutu: Nu vin la Ajaccio ca o vedetă (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Nu vin la Ajaccio ca un star. Vin umil şi vreau să fiu tratat ca o persoană normală. Oamenii nu trebuie să facă diferenţe între mine şi ceilalţi jucători", a declarat Mutu pentru France Fotball.

Adrian Mutu a sosit, luni seară, la pe Aeroportul Napoleon Bonaparte din Ajaccio, fiind aşteptat de circa 250 de persoane.

Mutu va efectua, marţi, vizita medicală, va semna contractul şi va fi prezentat oficial la ora locală 15.00 (16.00 la Bucureşti).

Atacantul român, 33 de ani, şi-a reziliat contractul cu formaţia italiană Cesena, la care a evoluat sezonul trecut. El va purta numărul 12 la Ajaccio.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici