Nadia Comăneci a avut probleme în avionul cu care călătorea în Polonia

Fosta multiplă campioană la gimnastică Nadia Comăneci a trecut prin momente dificile, vineri dimineaţă, când avionul cu care se îndrepta spre Polonia a aterizat de urgenţă la Glasgow.

1279 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci a avut probleme în avionul cu care călătorea în Polonia

Nadia Comăneci a avut probleme în avionul cu care călătorea în Polonia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un mesaj postat pe twitter, Nadia Comăneci a anunţat: "Sunt în drum spre Polonia. Din motive de securitate am fost nevoiţi să aterizăm la Glasgow. Motivul: un pasager agresiv".

După aproape şase ore, Nadia a revenit cu precizări: "Am ajuns, în sfârşit, în Polonia. Poliţia l-a dat jos pe acel domn din avion".

În urmă cu câteva zile, Nadia Comăneci anunţa, de asemenea, pe platforma Twitter, că urmează să plece în Polonia, împreună cu fiul său, Dylan, pentru a filma o reclamă.

Nadia Comăneci nu a putut fi contactată până la ora transmiterii acestei ştiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici