Narcis Răducan: Mă bucur că am reuşit un scor istoric în faţa unei echipe cu tradiţie

Preşedintele executiv al clubului Astra Giurgiu, Narcis Răducan, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Dinamo, scor 6-1, că este foarte bucuros că echipa sa a obţinut un rezultat istoric în faţa unei echipe cu tradiţie din fotbalul românesc.

Urmărește
129 afișări
Imaginea articolului Narcis Răducan: Mă bucur că am reuşit un scor istoric în faţa unei echipe cu tradiţie

Narcis Răducan: Mă bucur că am reuşit un scor istoric în faţa unei echipe cu tradiţie (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

"Sunt foarte bucuros, este o surpriză plăcută făcută giurgiuvenilor. M-am temut la pauză că jucătorii se vor relaxa, dar au atacat. Am marcat de la începutul jocului şi băieţii s-au descătuşat. Iar fotbaliştii de la Dinamo au făcut un joc mai slab şi aceasta a dus la un scor istoric. Lucrurile astea se întâmplă foarte rar, mă bucur că ni s-a întâmplat nouă şi împotriva unei echipe cu tradiţie din fotbalul românesc. Suntem fericiţi", a spus Răducan la postul Look TV.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 6-1 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, disputat chiar în ziua în care tehnicianul dinamovist Ionel Dănciulescu a împlinit 38 de ani.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Budescu '16, Takayuki '20, De Amorim '30, Oros '36, Alibec '69 şi Ben Youssef '73 (penalti). Pentru Dinamo a înscris Bilinski '70.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici