Naţionala Irakului s-a calificat în semifinalele Cupei Asiei

Reprezentativa Irakului s-a calificat în semifinalele Cupei Asiei, după ce a învins, vineri, la Canberra, cu scorul de 10-9 în urma loviturilor de departajare, naţionala Iranului, în sferturile de finală ale competiţiei.

82 afișări
Imaginea articolului Naţionala Irakului s-a calificat în semifinalele Cupei Asiei

Naţionala Irakului s-a calificat în semifinalele Cupei Asiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Echipa Iranului a rămas în inferioritate numerică în minutul 43, când a fost eliminat Pooladi.

La finalul prelungirilor, scorul era 3-3, golurile fiind marcate de Ahmed Yasin '56, Younus Mahmood '93 şi Dhurgham Ismail '116 (penalti) pentru Irak, respectiv Azmoun '24, Pouraliganji '103 şi Ghoochannejhad '119 (penalti) pentru Iran.

La loviturile de departajare, pentru irakieni au marcat Waleed Salim, Dhurgham Ismail, Ali Adnan, Younus Mahmood, Kasim, Marwan Hussein şi Salam Shakir, iar Abdul-Amir a ratat. Pentru Iran au înscris Pouraliganji, Nekounam, Hosseini, Ghafouri, Jahanbakhsh şi Teymourian, iar Hajsafi şi Amiri au ratat.

Reprezentativa Irakului va întâlni în semifinalele Cupei Asiei, în data de 26 ianuarie, la Sydney, naţionala din Coreea de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici