Naţionala Spaniei, în premieră în semifinalele CM

Reprezentativa Spaniei s-a calificat sâmbătă în premieră în semifinalele unui turneu final al Cupei Mondiale, după victoria, cu scorul de 1-0, din meciul cu Paraguay, din sferturile de finală ale competiţiei din Africa de Sud.

15 afișări
Imaginea articolului Naţionala Spaniei, în premieră în semifinalele CM

Naţionala Spaniei, în premieră în semifinalele CM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Eliminaţi de la Cupa Mondială din 2006 în optimile de finală, campionii europeni en-titre au reuşit în sfârşit să treacă de sferturile de finală, fază în care s-au oprit în 1934, 1986, 1994 şi 2002.

Prin calificarea în semifinale, naţionala Spaniei s-a asigurat că îşi va egala, cel puţin, cea mai bună performanţă de la Cupa Mondială, locul 4 ocupat în 1950, când turneul avea un format diferit, câştigătoarele celor patru grupe evoluând într-o grupă finală.

Naţionala Paraguayului a jucat sâmbătă pentru prima dată în istorie în sferturile de finală ale unui turneu final al Cupei Mondiale.

Reprezentativa Spaniei s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale, după ce a învins, cu scorul de 1-0 (0-0), selecţionata Paraguayului, într-un meci disputat sâmbătă, la Johannesburg, în sferturile de finală ale competiţiei. Spaniolii vor întâlni, miercuri, în semifinale, naţionala Germaniei, într-un meci ce va constitui o reeditare a finalei Euro-2008, câştigată de Spania, cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici