Neagoe: A fost o victorie incontestabilă

Tehnicianul echipei Steaua Bucureşti, Eugen Neagoe, a declarat, duminică, după succesul din meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-1, că a fost o victorie incontestabilă.

17 afișări
Imaginea articolului Neagoe: A fost o victorie incontestabilă

Neagoe: A fost o victorie incontestabilă (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"A fost o victorie meritată şi una foarte importantă. Este doar începutul, nu trebuie să uităm asta. Ne dorim ca pe viitor să reuşim mai multe. E foarte greu, suntem conştienţi de asta, dar vrem să formăm o echipă puternică. Nu m-am aşteptat ca Universitatea Cluj să înscrie atât de repede, dar a fost o victorie incontestabilă pentru că, după gol, gazdele nu au mai avut niciun şut pe spaţiul porţii. Prin faptul că am reuşit să câştigăm cele trei puncte suntem extrem de mulţumiţi. Nu ne uităm la celelalte rezultate, ne interesează doar ce facem noi. Universitatea Cluj este o echipă destul de bună, dar au foarte mulţi jucători noi faţă de sezonul trecut. E meritul jucătorilor noştri că au reuşit să revină imediat după gol. E important că a venit Gigi Becali la meci, poate a contat şi asta pentru jucători. Unii dintre ei l-au văzut acum pentru prima dată", a spus Neagoe.

Formaţia Steaua a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Universitatea Cluj, într-un meci din prima etapă a Ligii I, disputat pe stadionul "Cetate" din Alba Iulia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici