Negoiţă: Astra e o echipă puternică, jucăm şi la ei acasă, dar avem şansa noastră

Acţionarul Ionuţ Negoiţă a declarat, miercuri seară, că meciul pe care Dinamo îl va juca, duminică, în compania Astrei Giurgiu, în deplasare, în etapa a XI-a a Ligii I, va fi extrem de dificil, însă a apreciat că dinamoviştii au şansa lor.

136 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Astra e o echipă puternică, jucăm şi la ei acasă, dar avem şansa noastră

Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Perioada de întrerupere a fost bună pentru noi, a venit şi preparatorul italian pe care îl aşteptam, dar nu se pot întâmpla minuni peste noapte. Duminică avem un meci foarte greu, Astra e o echipă puternică, jucăm şi la ei acasă, dar avem şansa noastră. Este o echipă legată, aşa cum ne dorim şi noi să facem în doi-trei ani. Noi avem un proiect de reconstrucţie, vor mai veni jucători, suntem în căutări", a declarat Negoiţă.

El a mai spus că şi-ar dori ca jucători de la Dinamo să ajungă la echipa naţională şi a subliniat că s-a bucurat foarte mult pentru accederea la baraj. "Mi-aş dori ca şi jucătorii noştri să ajungă la echipa naţională şi sper să ajungă odată ce vom începe să avem şi noi rezultate. M-am bucurat foarte mult pentru naţională, sper să trecem şi de baraj", a spus Negoiţă, care a precizat că nu a mai discutăm cu Adrian Mutu despre o venire la Dinamo şi nu ştie dacă ar fi potrivit pentru baraj, aceasta fiind "problema selecţionerului".

Negoiţă a precizat că lui Ionel Dănciulescu i s-a propus funcţia de antrenor secund şi apoi "să treacă uşor într-o altă carieră": "Noi avem o anume politică, anume etape, fiecare jucător are un proces de creştere, încercăm să găsim o formulă ca el să lucreze în staff sau în conducere. Dănciulescu e liber să aleagă dacă se duce la ligă sau rămâne. Momentan, i s-a propus funcţia de antrenor secund şi apoi să treacă uşor într-o altă carieră".

Jucătorul Dorin Rotariu consideră că Dinamo are nevoie de cele trei puncte în meciul cu Astra, de duminică, din etapa a XI-a a Ligii I. "Important e să câştigăm meciul cu Astra, nu neapărat să înscrie atacanţii, degeaba o fac dacă noi pierdem, avem nevoie de puncte şi de moral. Astra e o echipă foarte bună, cu jucători valoroşi, nu va fi un meci uşor pentru noi. Eu nu mă gândesc deocamdată la echipa naţională şi nici nu vreau să pun presiune e cineva în legătură cu asta. Eu mă gândesc să joc cât mai multe meciuri şi domnul Piţurcă va decide", a afirmat Rotariu.

FC Dinamo a semnat, miercuri, un parteneriat de imagine cu Auto Soft, la eveniment participând acţionarul Ionuţ Negoiţă, antrenorul Flavius Soican şi jucătorii Ionel Dănciulescu, Cătălin Munteanu, Valentin Lazăr şi Dorin Rotariu. Cu această ocazie, Ionuţ Negoiţă şi jucătorii au făcut o cursă pe un simulator auto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici