Negoiţă: Dinu va ocupa în continuare aceeaşi funcţie

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că administratorul delegat al clubului, Cornel Dinu, aflat la final de contract, va continua la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, ocupând aceeaşi funcţie.

77 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Dinu va ocupa în continuare aceeaşi funcţie

Negoiţă: Dinu va ocupa în continuare aceeaşi funcţie (Imagini: Mediafax Foto)

"Am avut o întâlnire cu domnul Dinu şi va rămâne în continuare la Dinamo. Cornel Dinu va ocupa în continuare aceeaşi funcţie ca şi până acum, cea de administrator delegat", a declarat Negoiţă.

Preşedintele excutiv al FC Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat pentru MEDIAFAX, că durata noului contract al lui Dinu este de un an. "I-am spus să aleagă el denumirea funcţiei sale. Că e consultant sau administrator delegat mai puţin contează, contează ceea ce face. A semnat un nou contact pentru un an de zile", a spus Anghelache.

Contractul lui Cornel Dinu, în vârstă de 65 de ani, care a activat în cea mai mare parte a carierei sale atât ca jucător, cât şi ca antrenor şi conducător de fotbal la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, expira la 10 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici