Negoiţă: Nu se pune problema revenirii lui Borcea şi Badea ca acţionari, poate doar ca sponsori

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat marţi că nu se pune problema revenirii lui Cristi Borcea şi Nicolae Badea ca investitori, lăsându-le însă varianta întoarcerii din postura de sponsori ai echipei, aşa cum a procedat şi el înainte de a cumpăra majoritatea acţiunilor.

101 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Nu se pune problema revenirii lui Borcea şi Badea ca acţionari, poate doar ca sponsori

Ionuţ Negoiţă (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Investitori noi în ce sens la Dinamo? Poate sponsori. Nu se pune problema ca Badea şi Borcea să revină ca acţionari la Dinamo. Dacă vor să participe, aşa cum am făcut-o şi eu, în calitate de sponsori în susţinerea acestei echipe, pe care eu am plătit multe milioane, spre deosebire de domnul Copos care a cedat gratuit Rapidul, m-aş bucura foarte mult. Orice susţinere pentru Dinamo, mai ales din partea unor dinamovişti este binevenită, nu poate decât să ne bucure. Din păcate, până acum nu am avut parte decât de vorbe. Nu m-am gândit la posibilitatea cedării unor acţiuni. Trebuie să fac această societate să funcţioneze ca un ceas elveţian. Pentru asta am nevoie de timp, un an sau doi, după care, dacă găsesc un partener solid, un brand puternic, l-aş coopta în acest proiect", a declarat acţionarul majoritar al FC Dinamo.

Ionuţ Negoiţă spune că doreşte în continuare să pună în practică proiectul de construire a unui stadion pentru Dinamo: "Este valabil încă proiectul unui nou stadion pentru Dinamo, dar din păcate ne împiedicăm de vechea societate, aflată în insolvenţă, moartă de mulţi ani şi care nu are nicio justificare să rămână acolo. Unii oameni ţin morţis să facă lucrurile să nu meargă. Avem formula de parteneriat, ştim ce avem de făcut, dar din păcate vechea societate ţine cu dinţii."

Acţionatrul Ionuţ Negoiţă a primit marţi spre folosinţă o maşină electrică marca Mitsubishi i-MiEVdin partea partenerului Ţiriac Auto în cadrul unui eveniment legat de lansarea unei staţii de încărcare pentru maşini electrice, la RIN Grand Hotel.

"Sunt primul utilizator al unei astfel de maşini în cadrul parteneriatului nostru. Întâmplător, la serviciu merg cu liftul, ceea ce este foarte bine având în vedere traficul din Bucureşti. Trebuie săţinem cont de generaţiile care vin, şi ştim că din punctul de vedere al poluării stăm prost. Mi-a venit ideea de a planta câte un copac pentru fiecare maşină de acest tip vândută", a afirmat Negoiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici