Negoiţă: Vor fi schimbări majore la Dinamo, probabil 80 la sută din lot

Finanţatorul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, miercuri, că va schimba lotul de jucători în proporţie de 80 la sută, lăsând să se înţeleagă faptul că şi administratorul delegat Cornel Dinu va părăsi clubul.

229 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Vor fi schimbări majore la Dinamo, probabil 80 la sută din lot

Negoiţă: Vor fi schimbări majore la Dinamo, probabil 80 la sută din lot (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Jucătorii care vor veni la Dinamo trebuie să fie trup şi suflet, să dea totul. Vrem să reconstruim de la zero şi asta vom face. Nu vreau să discutăm nume acum, discutăm în principiu. E un proiect, vor fi schimbări majore, probabil în proporţie de 80 la sută. Bineînţeles că vom găsi jucători. Dacă în România nu vom găsi jucători să fac o echipă, voi lua de afară, nu e o problemă. Sunt jucători destui. Nu am un buget de transferuri, vrem să facem o echipă tânără cu jucători care vor să joace", a declarat Negoiţă la Sport.ro.

Întrebat dacă administratorul delegat Cornel Dinu va fi demis, Negoiţă a spus că va schimba tot. "Am spus că va fi totul nou, asta îmi doresc, asta îşi doresc şi suporterii. Cei care au fost au arătat ce pot. Vedem ce a arătat Dinamo în ultimii cinci ani. Drept urmare, îmi voi asuma 2-3 ani de reconstrucţie", a spus finanţatorul dinamovist.

Întrebat dacă l-a anunţat pe antrenorul Cornel Ţălnar că a fost demis Negoiţă a spus: "A văzut la televizor. Nici el nu mi-a comunicat că va spune prostii la televizor. A fost un top, la egalitate de puncte cu Steaua, o chestiune care se repeta la fiecare meci. Când câştigăm e meritul jucătorilor, când nu câştigăm e lotul slab. Numai prostii, nu mai am ce să comentez, e un capitol închis"

Ionuţ Negoiţă a precizat că în câteva zile va decide numele noului antrenor al echipei.

"Nu vreau să discutăm acum de Petre Grigoraş, în câteva zile se va lua o decizie. În câteva zile vom decide şi numele noului antrenor. Nu aş vrea să comentez relaţia cu Ţălnar. Aş fi vrut să am parte de o despărţire elegantă. Dar aseară m-a şi supărat, pentru că pentru a nu ştiu câta oară s-a aruncat vina când pe jucători, când pe patron. Că de ce le-a spus să alerge mai tare şi să aibă mai multă determinare. Nişte penibilităţi. Plus staistici făcute că sunt nu ştiu câte meciuri câştigate. Până la urmă terminăm pe locul şase. Poate ar trebui să mergem într-o seară să sărbătorim locul şase în Piaţa Universităţii. E ceva minunat că am terminat pe locul şase. În condiţiile în care eu am făcut tot ca lucrurile să fie cât mai bune, să fie o stabilitate financiară. O altă aberaţie, că jucătorii s-au unit împotriva patronului, o spune şi el. Este un capitol închis, nu vreau nici să-i reproşez dar nici să-i atribui nu ştiu ce merite. Dacă era orice alt finanţator nu avea atâta răbdare cât am avut eu. Am aşteptat şi am sperat că prindem un loc de cupă europeană. Nu s-a putut", a mai spus Negoiţă.

Antrenorul Cornel Ţălnar mai avea contract cu Dinamo până în vara anului viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici