Neymar a semnat contractul cu FC Barcelona

Atacantul brazilian Neymar a semnat, luni, contractul pe cinci ani cu echipa FC Barcelona şi va veni săptămâna viitoare în Spania pentru a fi prezentat oficial de clubul catalan.

369 afișări
Imaginea articolului Neymar a semnat contractul cu FC Barcelona

Neymar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Neymar a semnat contractul în Brazilia, înainte de a merge la echipa naţională pentru disputarea a două meciuri amicale cu Anglia (2 iunie) şi Franţa (9 iunie) şi a Cupei Confederaţiilor (15-30 iunie).

"Neymar nu va câştiga cât Messi, dar se va apropia de salariul lui Kaka. El va avea al treilea sau al patrulea cel mai mare salariu de la Barcelona", a declarat agentul jucătorului, Wagner Ribeiro, pentru postul de televiziune Gazeta.

Neymar anunţase sâmbătă seară, pe un site de socializare, că va juca din sezonul viitor la formaţia FC Barcelona.

Conform presei braziliene, Barcelona va plăti 28 de milioane de dolari clubului FC Santos, iar Neymar va primi un salariu de şapte milioane de euro anual.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici