Nick Kyrgios, după descalificarea lui Djokovici de la US Open. Câţi ani aş fi fost suspendat din circuit? Sondaj pentru fanii săi

  • Australianul Nick Kyrgios a avut o reacţie ironică după descalicarea lui Djokovici de la US Open.
  • Kyrgios le-a propus fanilor săi şi un sondaj în care îi intreabă câţi ani de suspendare ar fi primit el dacă făcea acelaşi gest.
1767 afișări
Imaginea articolului Nick Kyrgios, după descalificarea lui Djokovici de la US Open. Câţi ani aş fi fost suspendat din circuit? Sondaj pentru fanii săi

Profimedia

Nick Kyrgios, rebelul tenisului mondial, nu s-a putut abţine după ce Novak Djokovici a fost eliminat de la US Open. 
 
Kyrgios, care nu a participat la US Open, a avut o reacţie ironică pe Twitter. Tenismenul, numarul 27 ATP, le-a propus fanilor săi şi un sondaj în care îi intreabă câţi ani de suspendare ar fi primit el dacă făcea acelaşi gest.
 
Puneţi-mă pe mine în locul celui care a provocat accidentul. Câţi ani aş fi fost suspendat din circuit dacă aş fi lovit accidental, în gât, un copil de mingi?,” a scris Kyrgios.
 
Întrebarea a avut trei variante de răspuns 5,10 sau 20, iar majoritatea fanilor săi a ales ultima variantă.
Nu este prima dată când australianul Kyrgios îl atacă pe Djokovici. În iunie, Nick Kyrgios a fost unul dintre marii contestatari ai turneului demonstrativ organizat de liderul mondial, în urma căruia a fost depistat pozitiv cu Covid.
 
"Mă rog pentru toţi cei cu COVID-19. Nu mai spuneţi că ce fac eu e iresponsabil sau stupid. Asta chiar le întrece pe toate!," spunea Nick Kyrgios.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici