Nicolae Dică: Lucrul pozitiv este că am avut reacţie. Dacă mai aveam şapte-opt minute, puteam să câştigăm

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a remarcat atitudinea jucătorilor săi din finalul jocului cu Dinamo, încheiat la egalitate, scor 2-2, considerând că dacă mai avea la dispoziţie câteva minute, formaţia sa ar fi putut să câştige.

304 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dică: Lucrul pozitiv este că am avut reacţie. Dacă mai aveam şapte-opt minute, puteam să câştigăm

Nicolae Dică: Lucrul pozitiv este că am avut reacţie. Dacă mai aveam şapte-opt minute, puteam să câştigăm

"Chiar dacă am avut momente bune de joc, am reuşit să ne creăm multe ocazii de a marca, credeam că suntem în acea zi în care nu intră mingea în poartă. Spre final, am avut reacţie şi, dacă mai aveam şapte-opt minute la dispoziţie, cred că puteam să câştigăm jocul. Lucrul pozitiv este că am avut reacţie după 2-0", a spus Dică, la Digi Sport.

Dică a precizat că nu îl condamnă pe Andrei Vlad pentru greşelile comise la cele două goluri, precizând că a fost vina întregii echipe: "Este o greşeală colectivă, nu dau vina doar pe un jucător. Nu trebuia să ajungă mingea la Vlad, nu trebuia să degajăm acolo. Apoi, nu am putut să oprim acel contraatac al lui Torje şi am primit şi primul gol şi al doilea gol pe aceleaşi greşeli".

Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 2-2 (1-0), meciul disputat împotriva echipei FCSB, în etapa a 25-a din Liga 1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici