Nicolae Grigore: Al Hilal este ca Steaua în Arabia Saudită, Reghecampf ar fi obligat să câştige trofee

Mijlocaşul Nicolae Grigore, care a activat în ultimul sezon pentru Al Ittifaq, a declarat că antrenorul Laurenţiu Reghecampf ar avea obligaţia să câştige trofee dacă va prelua conducerea formaţiei Al Hilal, deoarece această echipă este precum Steaua în Arabia Saudită.

107 afișări
Imaginea articolului Nicolae Grigore: Al Hilal este ca Steaua în Arabia Saudită, Reghecampf ar fi obligat să câştige trofee

N. Grigore: Al Hilal este ca Steaua în Arabia Saudită, Reghecampf ar fi obligat să câştige trofee (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Grigore este convins că tehnicianul stelist poate realiza performanţe şi în campionatul Arabiei Saudite.

"Sigur că Reghecampf ar face faţă acolo, este un profesionist care a demonstrat aici. În afară de Al Hilal am citit că ar avea ofertă şi de la Al Ahli Jeddah. Al Hilal este ca Steaua acolo şi sunt convins că Reghecampf ar face treabă bună. Din păcate, Al Hilal nu a reuşit prea multe în ultima perioadă, iar venind acolo ar avea obligaţia să câştige trofee, deci ar avea o presiune în plus", a afirmat Nicolae Grigore, care negociază în aceste zile rezilierea contractului cu gruparea saudită Al Ittifaq.

Presa arabă a informat că gruparea Al Hilal a obţinut acordul antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf, de a prelua conducerea tehnică a echipei care a terminat pe locul doi în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită. Reghecampf ar urma să-l înlocuiască la Al Hilal pe Sami Al Jaber, a precizat publicaţia hibasport.com.

La conferinţa de presă de joi, care a precedat finala Cupei României-Timişoreana, Laurenţiu Reghecampf s-a arătat deranjat de întrebările care vizau o eventuală plecare a sa de la Steaua. "Nu am ce să vorbesc despre oferte, pentru mine cel mai important e meciul de mâine seară. Discuţii vor apărea şi după meciul cu Astra. Vreau să terminăm acest sezon, vreau să mă bucur împreună cu jucătorii, iar după, dacă vor exista anumite discuţii, am să vă răspund cu mare plăcere. Vă las să ghiciţi dacă am semnat o prelungire a contractului cu Steaua sau am semnat cu o altă echipă", a spus tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici