Nicolae Manea: Nu cred că trebuie să ne mai gândim la Cupă

Antrenorul Nicolae Manea a declarat, miercuri, că nu crede că echipa Gloria Bistriţa ar trebui să se mai gândească la Cupa României, după înfrângerea cu scorul de 0-2, în meciul cu Dinamo, din prima manşă a semifinalelor competiţiei, "speranţele pentru retur fiind destul de mici".

13 afișări
Imaginea articolului Nicolae Manea: Nu cred că trebuie să ne mai gândim la Cupă

Nicolae Manea: Nu cred că trebuie să ne mai gândim la Cupă (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Am primit două goluri pe nişte greşeli de apărare, ne-au lipsit foarte mulţi jucători şi s-a văzut. Facem eforturi să recuperăm cât mai mulţi pentru meciul cu Oţelul, care este capital. Cu echipa standard, poate am fi câştigat. Speranţele noastre pentru retur sunt destul de mici, nu cred că trebuie să ne mai gândim la Cupă. A fost oricum o performanţă să ajungem aici. Am căutat să fac o echipă care să dea o replică bună, Băjenaru avea probleme şi mi-a fost frică să risc, Szukala la fel, n-am avut alte soluţii. Credeţi că nu ne-ar fi plăcut să jucăm finala? Atât s-a putut", a declarat, după meci, Nicolae Manea.

La rândul său, preşedintele grupării Gloria, Jean Pădureanu, a precizat că şansele formaţiei bistriţene s-au micşorat foarte mult. "În prima repriză am jucat bine, am avut şi două şuturi periculoase, dar în partea a doua s-a văzut că jucătorii folosiţi nu au mai evoluat demult şi jocul s-a rupt. Campionatul este foarte condensat, nicio echipă nu-şi permite să folosească aceeaşi echipă meci de meci. Nu-mi pare rău, în prima repriză am văzut jucători pe care putem conta", a spus Pădureanu.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, miercuri, la Bistriţa, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Gloria, într-un meci contând pentru prima manşă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana. Returul va avea loc pe 11 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici