Nicoleta Grasu s-a retras din activitate în cadrul Galei Atletismului Românesc

Atleta Nicoleta Grasu, care a evoluat în proba de aruncarea discului, s-a retras din activitatea sportivă în cadrul unei ceremonii la Gala Atletismului Românesc, ea primind o plachetă şi un buchet de flori.

150 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Grasu s-a retras din activitate în cadrul Galei Atletismului Românesc

Nicoleta Grasu s-a retras din activitate în cadrul Galei Atletismului Românesc

"E o mulţumire pentru mine că mă retrag alături de familia atletismului românesc. Mai puteam, dar am zis că e momentul să mă retrag. Nu regret nimic, sunt fericită la câte medalii am adus. Poate că am şi greşit câteodată că nu au fost mai multe sau nu am avut experienţa necesară. Sunt fericită că am făcut performanţă peste 20 de ani. Sunt mândră de toate medaliile, dar medalia mea specială e copilul meu. 90 la sută voi fi antrenor. Fiecare antrenor îşi doreşte ca sportivul său să fie cât mai bun, acum depinde şi de material. Acum sper să fiu cât mai curând colegă cu soţul meu. Să trec de pe ştatul de plată de sportiv pe cel de antrenor şi ne vom bate de la egal la egal, dar tot el va fi şeful, ca şi în familie", a declarat sportiva.

Nicoleta Grasu este medaliată cu argint la Campionatele Europene din 2010 şi la CM din 2007 şi cu bronz la CE 1998 şi 2006 şi la CM 1999, 2001 şi 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici