Nicu Vlad: Sperăm ca Ninel Miculescu să ne aducă o medalie de la mondiale

Preşedintele Federaţiei Române de Haltere, Nicul Vlad, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că speră ca sportivul Ninel Miculescu (categoria 69 de kilograme) să cucerească o medalie la Campionatele Mondiale de haltere, care vor avea loc în perioada 17-29 noiembrie, la Goyang, în Coreea de Sud.

29 afișări
Imaginea articolului Nicu Vlad: Sperăm ca Ninel Miculescu să ne aducă o medalie de la mondiale

Nicu Vlad: Sperăm ca Ninel Miculescu să ne aducă o medalie (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Chiar dacă avem numai doi reprezentanţi la Campionatele Mondiale de haltere, sperăm totuşi să aducem o medalie, prin Ninel Miculescu. Este o competiţie foarte grea, dar orice concurs este imprevizibil şi putem veni de acolo cu un rezultat bun", a spus Nicu Vlad.

Preşedintele FR Haltere a precizat că din cauza unor accidentări, lotul României este format doar din doi sportivi, Ninel Miculescu (69 de kilograme) şi Valeriu Calancea (94 de kilograme).

"Din păcate, la această competiţie avem puţini sportivi, pentru că unii sunt accidentaţi şi ar mai fi fost câţiva juniori talentaţi, însă ei sunt destul de jos în clasamentul mondial. Este o deplasare costisitoare şi nu avea rost să cheltuim atâţia bani, mai ales în această perioadă de criză economică", a adăugat Nicu Vlad.

Ninel Miculescu va debuta la categoria sa la Campionatele Mondiale de Haltere în data de 21 noiembrie, în vreme ce Valeriu Zalancea va intra în concurs în data de 26 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici