Nikola Karabatici şi alţi şase jucători, suspendaţi şase meciuri într-un caz de meci trucat

Nikola Karabatici şi alţi şase jucători implicaţi în cazul meciului trucat al echipei Montpellier în beneficiul pariurilor sportive au fost suspendaţi şase meciuri de către comisia de disciplină a ligii naţionale de handbal din Franţa.

142 afișări
Imaginea articolului Nikola Karabatici şi alţi şase jucători, suspendaţi şase meciuri într-un caz de meci trucat

Nikola Karabatici şi alţi şase jucători, suspendaţi şase meciuri într-un caz de meci trucat (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Comisia de Disciplină, estimând că sunt elemente obiective şi precise, a decis să suspende fiecare jucător pentru şase meciuri", adică sancţiunea maximă prevăzută, a anunţat liga franceză.

Jucătorii au cinci zile pentru a face apel la această decizie.

Comisia de Disciplină a apreciat că "Mladen Bojinovic, Dragan Gajic, Samuel Honrubia, Nikola Karabatici, Luka Karabatici, Primoz Prost şi Issam Tej sunt vinovaţi de participare directă sau prin interemediari la pariuri privind rezultatul meciului Montpellier-Cesson, din 12 mai", a precizat sursa citată.

Mai mulţi jucători şi foşti jucători ai echipei Montpellier sunt bănuiţi a fi implicaţi într-o presupusă trucare a meciului cu Cesson din 12 mai, pentru a obţine câştiguri din pariuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici