Nord-irlandezii vor să-i strice debutul lui Rădoi: Primul meci din Liga Naţiunilor se apropie

  • România întâlneşte vineri Irlanda de Nord în primul meci cu Mirel Rădoi pe bancă
  • Nord-irlandezii se bucură că nu vor fi fani în tribune la meciul cu România
  • Şi la nord-irlandezi selecţionerul Ian Baraclough se va afla la debut
476 afișări
Imaginea articolului Nord-irlandezii  vor să-i strice debutul lui Rădoi: Primul meci din Liga Naţiunilor se apropie

Sursa FOTO: FRF.ro

Primul meci din Liga Naţiunilor se apropie. România lui Rădoi joacă vineri seară pe Arena Naţională cu Irlanda de Nord.

Din păcate, meciul va fi fără fani în tribune din cauza pandemiei. Asta îi bucură pe adversari. Mijlocaşul Corry Evans şi-a adus aminte de ultimul meci direct."Data trecută atmosfera a fost foarte ostilă la Bucureşti" spune jucătorul de 30 de ani. 
 
 
„Primele zile de antrenament au fost plăcute. Evident, îşi pune în aplicare ideile. Ne transmite cum vrea să joace. Sunt sigur că vom continua în acest fel după ce ajungem în România în următoarele 2 zile”, crede el. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici