Novak Djokovic a câştigat al 350-lea meci într-un turneu de Grand Slam

  • Jucătorul de tenis număru 1 modial, sârbul Novak Djokovic, a obţinut azi cea de a 350-a victorie în istoria participărilor sale la turneele de Grand Slam.
  • El l-a învins în turul 2 la Roland Garros pe uruguayanul Pablo Cuevas (92 ATP), în trei seturi.
1291 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic a câştigat al 350-lea meci într-un turneu de Grand Slam

Novak Djokovic a câştigat al 350-lea meci într-un turneu de Grand Slam

Jucătorului sârb i-au fost necesare 2 ore şi 8 minute pentru a se impune cu 6-3, 6-2, 6-4 şi a se califica în şaisprezecimile de finală de la Roland Garros, în faţa specialistului pe zgură, Pablo Cuevas.

Djokovic a câştigat al 350-lea meci într-un mare premiu şi a declarat că e pregătir să avanseze mai departe în turneu, cu scopul de a obţine titlul suprem după o pauză de 5 ani, ultima dată reuşind să câştige Roland garros-ul în 2016.

Djokovic îl va înfrunta în turul 3 pe lituanianul Ricardas Berankis (93 ATP), pe care l-a învins în toate cele trei confruntări anterioare.
Pentru calificarea în turul 3, Djokovic va fi recompensat cu 126.000 euro şi 90 de punce ATP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici