Novak Djokovici, ales cel mai bun sportiv din Balcani în 2012

Tenismanul sârb Novak Djokovici, liderul clasamentului ATP, a fost ales, marţi, cel mai bun sportiv din Balcani în 2012, în urma sondajului efectuat de agenţia de presă bulgară BTA.

220 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovici, ales cel mai bun sportiv din Balcani în 2012

Novak Djokovici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Djokovici, care s-a calificat în semifinale la Australian Open şi şi-a păstrat astfel primul loc în ierarhia mondială, a primit pentru a doua oară consecutiv această distincţie.

Sârbul a devansat-o în acest clasament pe atleta Asli Cakir Alptekin (Turcia), campioană olimpică în proba de 1.500 metri, şi pe croata Sandra Perkovici, medaliată cu aur în proba de aruncare a discului la Jocurile Olimpice de la Londra.

Această distincţie este acordată de jurnaliştii sportivi de la agenţiile de presă din Balcani (Bulgaria, Grecia, Macedonia, Muntenegru, România, Serbia şi Turcia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici