Nu te supăra, frate! Critici la adresa lui Aubameyang pentru masca din Black Panther

  • Toni şi Felix Kroos realizează un podcast împreună, numit Einfach mal Luppen
  • Aubameyang a folosit măştile supereroilor din filme pentru celebrări pe teren, în trecut
  • Jucătorii împrumută adesea gesturi din filme sau jocuri populare pentru coregrafii
445 afișări
Imaginea articolului Nu te supăra, frate! Critici la adresa lui Aubameyang pentru masca din Black Panther

Nu te supăra, frate!

Jucătorii de fotbal pot deveni foarte creativi când vine vorba de celebrat goluri.

Dar nu tuturor le plac cei care se dau în spectacol prea tare pe teren.

Unul dintre ei este şi mijlocaşul lui Real Madrid, Toni Kroos, care l-a criticat pe atacantul gabonez Aubameyang pentru măştile cu care sărbătoreşte pe teren.

În podcastul pe care îl realizează cu fratele său, Kroos a spus că cineva ca el nu poate fi un model de urmat pentru alţii, şi de aici a urmat un schimb de replici între cei doi pe Twitter.

Auba n-a sărbătorit cu masca din Black Panther în victoria Gabonului cu Gambia, dar a fost sufletul petrecerii în vestiar.

 

 

 

 

 

Aubameyang nu este singurul cu coregrafie pentru goluri. Griezmann ţopăie ca în Fortnite şi Mbappe îşi tachinează rivalii când marchează.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici