„Nuevo” Dinamo începe să meargă. O nouă victorie pentru echipa lui Cosmin Contra

  • Dinamo – Viitorul 3-0
  • Au marcat Diego Fabbrini de două ori şi Deian Sorescu
  • Dinamo nu mai câştigase două meciuri la rând din decembrie 2019
200 afișări
Imaginea articolului „Nuevo” Dinamo începe să meargă. O nouă victorie pentru echipa lui Cosmin Contra

„Nuevo” Dinamo începe să meargă. O nouă victorie pentru echipa lui Cosmin Contra

De câte ori au simţit fanii dinamovişti că echipa lor renaşte din cenuşă ca pasărea phoenix, nici ei nu mai ştiu. Dinamo a legat a doua victorie consecutivă cu 3-0 şi s-a calificat în optimile Cupei României.

Înaintea partidei, Pablo Cortacero anunţa că îl va demite pe Cosmin Contra după meci. Dar „Câinii Roşii” nu s-au lăsat demoralizaţi şi au marcat 3 super goluri în poarta Viitorului.

A fost doar a treia victorie pentru Dinamo de când a fost preluată de acţionarii spanioli.

Printre echipele calificate până acum în optimile Cupei României mai sunt Craiova, care a trecut cu 5-0 de Progresul Spartac şi FCSB care s-a calificat la masa verde din cauză că la Gloria Buzău sunt 14 cazuri de infectare cu coronavirus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici