Numele Steaua rămâne al Armatei: Curtea Supremă a respins contestaţia lui Gigi Becali. Decizia este definitică

Numele Steaua rămâne al Armatei, potrivit unei decizii definitive a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

1301 afișări
Imaginea articolului Numele Steaua rămâne al Armatei: Curtea Supremă a respins contestaţia lui Gigi Becali. Decizia este definitică

Numele Steaua rămâne al Armatei: Curtea Supremă a respins contestaţia lui Gigi Becali. Decizia este definitică

"Respinge ca inadmisibilă excepţia lipsei calităţii procesuale pasive, reiterată în recurs de către intimatul-pârât Oficiul Naţional al Registrului Comerţului. Respinge ca nefondat recursul declarat de pârâtul Fotbal Club FCSB SA (fost Fotbal Club Steaua Bucureşti SA) împotriva deciziei nr. 989A din 21 decembrie 2016 a Curţii de Apel Bucureşti, Secţia a IV-a civilă. Definitivă", se arată în hotărârea ÎCCJ.

"Da, confirm, am câştigat definitiv. Marca şi numele Steaua sunt definitiv ale Armatei. Deciziile ÎCCJ au demonstrat că dreptatea a fost de partea CSA Steaua, iar George Becali le-a folosit abuziv", a declarat, pentru MEDIAFAX, colonelul Florin Talpan, juristul CSA Steaua.

Totodată, Armata a câştigat în instanţă şi marca Steaua în urmă cu patru ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici