Obreja: După Mendy, Bute îl ţinteşte pe Froch

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat, joi, că din câte ştie el, pugilistul Lucian Bute vrea să boxeze cu britanicul Carl Froch după partida pe care o va disputa, la 9 iulie, cu Jean Mendy.

213 afișări
Imaginea articolului Obreja: După Mendy, Bute îl ţinteşte pe Froch

Obreja: După Mendy, Bute îl ţinteşte pe Froch (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Eu spun, din culise, că Lucian îl ţinteşte pe Froch. Dacă e cineva pe care vrea să-l bată e Carl Froch. E singurul care a fost puţin obraznic în declaraţii, a sărit calul. Lucian vrea să-l bată rău", a spus Obreja.

El a menţionat că sunt discuţii preliminare şi pentru o partidă a lui Bute cu danezul Mikkel Kessler. "Se discută în Canada despre un meci Kessler - Bute. Interbox l-a ofertat pe Kessler pentru o partidă, dar lucrurile nu se vor definitiva decât după meciul de la Bucureşti, din 9 iulie, pentru că Bute trebuie mai întâi să-l bată pe Mendy. Dar sunt tratativele preliminare, e firesc. Să vedem dacă va accepta Kessler, eu personal mă îndoiesc că va accepta să vină în Canada. Iar ca să-l aducă pe Bute în Danemarca, nu cred că vor avea bani", a mai spus el

Rudel Obreja a precizat că e greu de crezut că Lucian Bute l-ar putea înfrunta pe americanul Bernard Hopkins. "S-a discutat şi despre un meci cu Hopkins. Problema ar fi din cauza televiziunilor. Lucian e cu Show Time, Hopkins este cu HBO şi e foarte greu să se întâmple asta", a explicat el.

Carl Froch, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC, a declarat, în data de 7 mai, că Lucian Bute este supraestimat şi că la un eventual meci cu el românul nu ar rezista 12 runde şi ar primi lovituri dese şi mai dure ca niciodată.

Românul Lucian Bute şi-a apărat cu succes titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a şaptea oară consecutiv, după ce l-a învins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic în repriza a zecea, într-un meci disputat, în data de 20 martie, la Centre Bell din Montreal. Bute îşi va apăra din nou titlul mondial împotriva francezului Jean Paul Mendy, în cadrul unei gale care va avea loc în Capitală, la Romexpo, în data de 9 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici