Octavian Bellu, la 60 de ani: Nu-mi doresc decât să fiu sănătos!

Antrenorul coordonator al lotului olimpic feminin de gimnastică, Octavian Bellu, a împlini, joi, 60 de ani şi a spus, pentru MEDIAFAX, că singura sa dorinţă este să fie sănătos, pentru a putea privi cu curaj şi optimism spre viitor.

92 afișări
Imaginea articolului Octavian Bellu, la 60 de ani: Nu-mi doresc decât să fiu sănătos!

Octavian Bellu, la 60 de ani: Nu-mi doresc decât să fiu sănătos! (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În dimineţa zilei sale de naştere, Octavian Bellu nu a schimbat nimic din rutina sa. La ora 10 se afla deja în plin antrenament cu gimnastele, cu care va lucra trei ore, deşi telefonul îi sună încontinuu, cu urări.

"Sărbătoresc prin muncă. Nu se schimbă nimic din programul nostru, chiar dacă e ziua mea de naştere. Avem antrenament până la ora 13.00, antrenamentul normal de joi, iar după-masă le voi trata pe fete cu o felie de tort şi o cupă de şampanie", a declarat Octavian Bellu, pentru MEDIAFAX.

Coodonatorul lotului olimpic feminin consideră că nu are nicio importanţă faptul că împlineşte o vârstă rotundă.

"Nu vreau să dau zilei mele de naştere nicio altă încărcătură. E o zi ca toate celelalte. Se spune că îmbătrânim de când ne naştem, aşa că împlinirea a 60 de ani, nu mi se pare foarte specială. Am o singură dorinţă de ziua mea: să fiu sănătos! Dacă am sănătate, pot rezolva orice, singur sau cu ajutorul celor din jur. Dacă sunt sănătos mă pot gândi cu curaj şi optimism la viitor, pentru că dacă m-aş uita în trecut, sigur m-ar prinde nostalgiile", a mai spus Octavian Bellu, care pregăteşte gimnastele împreună cu colectivul tehnic, pentru participarea la Campionatele Europene din luna aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici