Octavian Grigore: Nu a fost penalti la Mehmedovici, mingea l-a lovit în burtă

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Octavian Grigore, a declarat, luni, după înfrângerea de pe teren propriu, scor 1-2, cu Universitatea Craiova, că mingea nu l-a lovit pe fundaşul Ersin Mehmedovici la penaltiul acordat oaspeţilor de arbitrul Ovidiu Haţegan.

14 afișări
Imaginea articolului Octavian Grigore: Nu a fost penalti la Mehmedovici, mingea l-a lovit în burtă

Octavian Grigore: Nu a fost penalti la Mehmedovici, mingea l-a lovit în burtă (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"A fost un joc foarte greu, cu o echipă aflată pe val, care, de la venirea domnului Piţurcă, este într-o continuă creştere. După ce am deschis scorul, cei de la Craiova au fost ajutaţi să intre în joc. Vă rog să vă uitaţi la tricoul lui Mehmedovici şi să vedeţi unde este urma mingii. L-a lovit în burtă. Eu nu dau vina pe arbitraj, ci doar am comentat acel penalti", a spus Grigore, care a adus la conferinţa de presă tricoul fundaşului Unirii.

Mijlocaşul echipei Unirea, Vasile Maftei, a spus că se aştepta ca formaţia sa să nu fie arbitrată corect: "A fost un meci frumos, noi am avut ocazii mai clare de gol, chiar dacă Universitatea a dominat. Noi am fost cu ocaziile, ei cu golurile. Craiova are o echipă foarte bună, care se bate anul acesta pentru calificarea în Liga Europa, iar la anul se va bate pentru câştigarea campionatului. A fost o greşeală la penalti, dar greşelile sunt omeneşti. Ştiam că nu a fost penalti, pentru că Mehmedovici nu prea minte. Suntem o echipă mică şi eram sigur că nu vom fi ajutaţi sau arbitraţi corect. La noi nu are cine să facă scandal. Cine urlă mai tare are parte de victorii".

Un alt mijlocaş al formaţiei din Urziceni, Dinu Todoran, s-a declarat dezamăgit de rezultat: "Am controlat jocul în prima repriză, iar în a doua Craiova ne-a dominat. Sunt foarte dezamăgit că nu am făcut măcar un rezultat egal, dar mergem mai departe".

Formaţia Universitatea Craiova a învins, luni, în deplasare, echipa Unirea Urziceni, scor 2-1 (0-1), în penultimul meci din etapa a XIII-a a Ligii I. Oaspeţii au egalat în minutul 51, prin Gargorov, dintr-un penalti acordat de arbitrul Ovidiu Haţegan pentru un henţ contestat al lui Mehmedovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici